CURS GDPR INSTITUŢII PUBLICE 2021 – PROTECTIA DATELOR PERSONALE

CURS PERFECŢIONARE 2021: PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN INSTITUŢIILE PUBLICE, CONFORM G.D.P.R.

GRILĂ 2021 CURSURI ON-LINE PROMOVARE FUNCŢIONARI PUBLICI 5 ZILE / 30 DE ORE CU DIPLOMĂ (conform art. 479, Noul cod administrativ)

cursuri on line functionari publici

Cursurile sunt organizate săptămânal, cu durata de 5 zile, de luni până vineri, 6 ore/zi, total 30 de ore, conform Noului cod administrativ, necesare pentru promovarea pentru gradul profesional următor (furnizor autorizat şi certificat internațional pentru cursurile on-line) !

CE REPREZINTA GDPR ?

Este vorba despre Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE. Acest regulament statueaza norme obligatorii privind confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal, stabilite de catre Comisia Europeana.

IMPORTANT ! Pana la data de 25 MAI 2018, toate organizatiile publice si private au fost obligate sa aplice noi reguli si proceduri referitoare la protectia datelor personale.

DE CE ESTE NECESAR SI OBLIGATORIU ACEST CURS ?

Acest act normativ impune obligativitatea desemnarii la nivelul operatorului sau persoanei imputernicite de operator, in anumite cazuri, a unui RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR.

Cazurile in care este obligatorie desemnarea unui responsabil cu protectia datelor

  1. Cand prelucrarea este efectuata de o autoritate publica sau un organism public, cu exceptia instantelor care actionează in exercitiul functiei lor jurisdictionale
  2. Daca activitatile principale ale operatorului sau ale persoanei imputernicite de operator constau in operatiuni de prelucrarea care necesita o monitorizare periodica si sistematica a persoanelor vizate pe scara larga
  3. Daca activitatile principale ale operatorului sau ale persoanei imputernicite de operator constau in prelucrarea pe scara larga a unor categorii speciale de date sau a unor categorii de date cu caracter personal privind condamnări penale și infracțiuni.

ATENTIE !  In cazul unei autoritati sau institutii publice, responsabilul cu protectia datelor trebuie sa detina, de asemenea, cunostinte privind reglementarile legale referitoare la organizarea si functionarea acestora, precum si a procedurilor interne administrative ce vizeaza desfasurarea activitatii.

SANCTIUNI SEVERE – PANA LA 10 – 20 MILIOANE DE EURO SAU INTRE 2% ŞI 4% DIN CIFRA DE AFACERI LA NIVEL INTERNATIONAL !

INSCRIE-TE ACUM LA UN CURS ON-LINE ÎN DOMENIUL G.D.P.R. 2021!

VEZI ŞI CALENDAR CURSURI FUNCŢIONARI PUBLICI “FACE TO FACE” 2021:

♥ AICI OFERTA CURSURI PERFECTIONARE G.D.P.R. LITORAL 2021 (iunie, iulie, august si septembrie)

AICI OFERTĂ CURSURI 7 ZILE/40 ORE SINAIA 2021 (seria iulie – decembrie)

AICI OFERTA CURSURI G.D.P.R. POIANA BRASOV 2021 (ianuarie – decembrie)

CONTACT: 0724.39.49.14 sau 0751.43.49.71